Noul Tursib transportă sardele din Valea Aurie

267

După două luni de la implementare, noul concept de transport urban vine la pachet cu înghesuiala. De când elevii au început şcoala, zeci de călători nu mai încap în autobuzul de pe linia 5, dimineaţă între 7.30 şi 7.50.IMGP0405

Deşi circulă din zece în zece minute, dimineaţă după 7, autobuzul 5 nu face faţă la numărul mare de călători de pe traseu. Oricât de mult s-ar înghesui oamenii, în final mulţi trebuie să renunţe şi să mai stea o tură sau chiar două, dacă e vorba de autobuzele de la 7.30-7.40, când pleacă elevii la şcoală. Situaţia a apărut după lansarea noului plan de transpiort, pentru că înainte, la 7.30, când era vârful de trafic, plecau două autobuze din Valea Aurie la aceeaşi oră.


Ai fotografii cu aglomeraţie în autobuzele Tursibului? Încarcă-le mai jos!

[ngg_uploader id = 488]

Spune la comentarii unde mai e înghesuială pe liniile Tursib!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
4 Comentarii
 1. vlad scrie

  sa vedetzi pe 2,cum sta soferu 15 min sa inchida usile, ca e full mereu…faceti un articol

 2. furios4you scrie

  nu doar linia 5 este super incarcata, cam toate liniile sunt foarte aglomerate la orele de maxima circulatie 7-8, 15-16, 21-22.am circulat un an intreg cu linia 5 si nu am prins niciodata aglomeratie, nici chiar dimineata sau la amiaza dar de cand cu abonamentele unice s-a creat o nebunie totala.ar trebui sa se suplimenteze numarul de autobuze sau gasirea unei solutii.

 3. s scrie

  ce a fost azidimineata, de nedescris si nu doar pe autobuzu 5 e asa, si pe 17 mi-au zis niste prieteni ca dimineata e jale !

 4. x scrie

  Ne meritam transportul pe care l avem! Pacat ca Johannis nu vede situatia adevarata si bataia de joc la care sunt supusi sibienii care inca mai circula cu transportul in comun, neavand alternative

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.