Ora de Sibiu
Știri in direct

Proiect cu bani europeni implementat la Sibiu de Universitatea Petre Andrei din Iași

164

Universitatea ”Petre Andrei” din Iași implementează în perioada decembrie 2008 – noiembrie 2011, în Regiunea NordEst, proiectul strategic ”Cooperare Regională pentru Excelență Antreprenorială” (CREA). Finanțarea este asigurată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Sibienii sunt invitațo să participe la Seminarul de promovare a programelor de formare CREA și de diseminare a bunelor practici pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale ce va avea loc în Regiunea de Centru după următorul program:

Sibiu – joi, 4 noiembrie 2010, orele 11.00-13.00. Evenimentul se va desfășura la Universitatea Româno – Germană din Sibiu, Piața Aurel Vlaicu, nr. 11, Sala Auditorium (clădire Cinematograf Arta). ”Acest seminar se adresează tuturor membrilor Pactului Regional pentru Ocupare și Incluziune Socială din Regiunea Centru precum și altor instituții și organizații interesate de problematica dezvoltării antreprenoriale”, spun organizatorii.

Proiect cu avantaje multiple

Obiectivul general al proiectului CREA îl reprezintă promovarea unei atitudini pozitive faţă de antreprenoriat prin dezvoltarea activităţilor de îmbunătăţire, sprijin şi susţinere a capitalului uman, a competenţelor manageriale şi antreprenoriale din Regiunea de NordEst. Proiectul vizează creşterea competitivităţii, performanţei şi profitabilităţii prin implementarea de activităţi de sprijin, ghidare, consultanţă şi activităţi de formare profesională noi, inovative, pentru întreprinzători. O dimensiune importantă a proiectului este legată de crearea şi consolidarea de noi afaceri în Regiunea NordEst şi derularea de activităţi inter-regionale de promovare a culturii antreprenoriale.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...