VIDEO-FOTO: Zeci de maşini de la BMW au fost testate la Sibiu

3 137


În acest an, BMW xDrive Live Tour marchează 25 de ani de tracţiune integrală BMW şi oferă clienţilor interesaţi oportunitatea de a experimenta potenţialul xDrive în patru discipline.

Astfel, la Bucureşti şi Sibiu sunt aşteptaţi nu mai puţin de 700 de potenţiali clienţi din întreaga ţară pentru a testa modele BMW echipate cu tracţiune integrală BMW xDrive. Ultima etapă este programată la Sibiu pe 1 şi 2 aprilie în cea mai spectaculoasă locaţie a evenimentului de până acum – Bulevardul Corneliu Coposu.

Din 1 aprilie şi până în data de 4 aprilie, ora 5 dimineaţa, Bulevardul Corneliu Coposu va fi închis traficului pe tronsonul dintre Piaţa Unirii şi strada Pompeiu Onofreiu.

[nggallery id=684]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. cameleon scrie

    ce vrajala nici nu te lasau sa te apropi de masini si nu mai zic cea mai proasta organizare posibila;dar sa mai faci si test drive cu masinile

    1. Radu scrie

      auzi mediocrule…a fost eveniment inchis, exclusiv pentru invitati, nu expozitie de masini…doar invitatii aveau voie, nu sa testeze masinile, ci sa respecte un program din 4 module…in concluzie normal ca spectatorii nu au avut acces…deci nici tu..mediocrule

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.