SONDAJ Corupţii trebuie să plătească pentru faptele lor

87

Nu mai puţin de 62,9% din respondenţi consideră că în România există mai multă corupţie decât în alte state, potrivit studiului realizat de INSCOP Research în perioada 1-7 mai 2014, la comanda ziarului “Adevărul”.

Sondajul a fost efectuat pe un eşantion de 1.056 de persoane, reprezentativ pentru populaţia de 18 ani şi de peste 18 ani României, iar eroarea maximă admisă a datelor este de ± 3%, la un grad de încredere de 95%. De remarcat că, în urmă cu un an, doar 55,9% din români apreciau că ţara se confruntă cu corupţia în mai mare măsură decât alte state.Românii sunt neiertători în ceea ce priveşte combaterea corupţiei.

80,2% din respondenţi, adică patru români din cinci, apreciază că personalităţile condamnate la închisoare pentru fapte de corupţie sunt vinovate şi trebuie să plătească pentru faptele lor. 13,9% din români consideră că personalităţile condamnate pentru corupţie sunt nevinovate, fiind victime ale răzbunărilor politice. 5,9% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare. (sursa: adevarul.ro)

ico tag Tags: coruptia, esantion, Nova TV, sondaj coruptie, vinovate

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.