VIDEO FOTO – Ranch-ul primarului din Șelimbăr. Imobil cu piscină interioară și ieșire la lac și fermă cu cai!

3.591

Ferma lui Maricuta (28)Daniel Maricuța este cu siguranță unul din cei mai bogați oameni ai Sibiului, chiar dacă el nu a lăsat aproape deloc să se observe acest lucru. Primarul Șelimbărului, anchetat acum de DNA pentru fraude de sute de milioane de euro deține și un adevarat ranch, aflat în construcție pe DN1 în apropiere de Mohu.

Sibienii știu cu siguranță clădirea impunătoare care se amenajează de câțiva ani, cum treci de parcul industrial Șelimbăr, pe partea dreaptă, pe DN1, pe sensul de mers către Tălmaciu.
Imobilul nu este finalizat și aparține chiar primarului anchetat acum de DNA, Daniel Maricuța. Dacă dinspre stradă clădirea nu impresionează prea tare, în schimb în partea dinspre cele două lacuri, aflate acolo, arhitectura este impunătoare. Drumul de acces dinspre DN1 nu este gata, dar se lucrează de zor și pe pun pavele pentru amenajarea acestuia.Ferma lui Maricuta (4)
Maricuță a comandat ca aleea de acces din parcare în clădire, să fie una încălzită, pentru ca iarna să nu alunece din cauza zăpezii sau ghețușului.
În partea din spate însă, departe de ochii lumii începe adevaratul paradis. Clădirea e aproape toată cu exterior din sticlă, iar în interior se poate distinge faptul că Maricuța a vrut să fie amenajată o piscină interioară. La nici 50 de metri două lacuri completează peisajul superb în care a fost amplasat acest adevărat ranch. Imediat în vecinătate primarul Șelimbărului a dat comandă să fie amenajată o fermă cu cai, mai ales că Maricuța este pasionat de echitație.Ferma lui Maricuta (12) Câțiva cai pășteau în voie pe pajiștea închisă și aflată departe de ochii curioșilor.


Un îngrijitor de la fermă ne-a declarat că Maricuța a fost ultima dată în vizită, săptămâna trecută și că se interesează mereu de cum decurge șantierul de amenjare a fermei sale care valorează câteva zeci de milioane de euro.Ferma lui Maricuta (20)
”E cel mai bogat primar din România. (..) Noi îi spunem Casa Poporului la acea femă. De multe ori l-am asemuit cu Ceaușescu. Are aceeiași mentalitate. A vrut să își facă o super casă acolo. Are o valoare de peste 3-4 milioane de euro. De multe ori m-am întrebat cum a avut curaj să o construiască pentru că din salariul de primar nu ai cum să faci așa ceva. Nu îi e frică de nimeni” spune Doru Șandru, fost vice primar al comunei Șelimbăr.


Avere impresionantă
În satul Mohu, aparţinător de comuna Şelimbăr, edilul-şef deţinea în anul 2009, împreună cu consoarta, 19,5 hectare, din care 8,5 sunt reprezentate de „luciu apă” (lac), iar la Bungard, tot în „parohia” lui, „doar” 2 hectare.

Cine e Daniel Maricuţa? Află detalii despre cele mai controversate afaceri ale primarului din Şelimbăr

DNA LA ȘELIMBĂR: Daniel Maricuță vizat de pentru o mită în apartamente

Percheziții DNA la Șelimbăr și notari din Sibiu. Primarul Măricuța și patru notari acuzați de fraude de peste 114 milioane euro!

Primarul a mai declarat două terenuri de 0,32 hectar, în intravilanul comunei Sadu şi 0,5 hectare la Avrig, conform justitiarul.ro.
VEZI AICI DETALII DESPRE AVEREA LUI MARICUȚA

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.