Lucrările la Autostrada Sibiu- Pitești nu încep curând. Doar la anul se finalizează încă o etapă premergătoare

385

 

autostrada lucrari

Proiectul noii autostrăzi Sibiu- Pitești începe să prindă contur, dar mai târziu decât era preconizat. Până la finalul anului vor fi finalizate studiile geotehnice, deși acestea ar fi trebuit să fie gata la finalul lui iunie.

Studiile sunt cel mai important proiect de infrastructură rutiera din România și ar putea fi realizate până la sfârșitul anului, a declarat Nicolae Boțu, directorul firmei Proexrom, care se ocupă de aceste lucrări din cadrul studiului de fezabilitate, ce avea inițial ca termen de finalizare luna iulie 2016.
Am început forajele la Autostrada Sibiu-Piteşti încă din octombrie anul trecut. Se lucrează intens”, a spus Boţu.
„Avem 9 foreze de mari dimensiuni pe 4 din cele 5 troansoane, doar pe tronsonul 3 nu avem deocamdată”, a precizat directorul firmei care efectuează studiile geotehnice.
Acesta estimează că, în mod normal, prin iulie-august vor fi finalizate studiile pentru tonsoanele 1 şi 5. „La finele anului vor fi gata şi studiile pentru celelalte trei: 2,3 şi 4. Acestea din mijloc durează mai mult pentru că sunt cele mai grele, fiind în zonă de munte”, a explicat Nicolae Boţu.

Sursa www.radiocraiova.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
4 Comentarii
 1. Gheorghe scrie

  Asa e, Sova si Ponta copy-paste faceau ceva, dar pentru ei. Adica mai furau ceva. Asa au facut repede autostrazi care s-au daramat in niciun an de la inaugurare si ne mai miram ca suntem aici. Pontacii cei mai hoti, iar sustinatorii lor, absolut toti acesti sustinatori, ori sunt la fel ca ei, ori au mintea-n calcaie.

 2. Goe scrie

  O intarziere dupa alta. De ce nu se puteau pune cele 9 utilaje mai intai pe capete, ca sa se dea drumul mai departe asa cum s-a spus? Pe la minister si pe la CNADNR, un tampitel dupa celalalt. Macar nu mai este penibilul-penibililor, escrocul Shova. Ponta si Sova ar trebui internati pe viata la glumeti.

  1. Unul impasibil scrie

   Goe tampitelule Ponta si sova, daca mai erau faceau ceva , dar astia ce fac? Zero km de autostrada…

   1. Goe scrie

    @un dobbitock impasibil:
    sova si pontanacul au taiat panglicile la lucruri facute de altii. La Arad-Nadlac nu au stiut cum sa gestioneze criza care a aparut, iar despre autostrada demolata, data in exploatare fortat ca sa realegem escrocii, nu mai vorbesc. Tot ce au facut este ca si-au tras-o intre ei la ochiul maro si au furat cat au putut. Probabil ca si tu esti funndas/dosnic/indaratnic de iti place asa de mult de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.