Vor la turneul din Ungaria

0 157

Sibienii se vor pregăti în Ungaria, dacă oltenii din Bănie vor accepta amânarea partidei din prima etapă a returului.

CSU Sibiu ar putea să nu înceapă returul în 17 ianuarie, aşa cum este programat. Gruparea sibiană vrea să meargă într-un turneu în Ungaria între 24-27 ianuarie, dar are nevoie de acordul celor de la CSM Craiova, pentru a amâna pentru 25 februarie partida din prima etapă ce se joacă în 2009. „Noi am trimis o cerere de acord încă de luni la Craiova, prin care solicităm amânarea partidei, dar nu am primit deocamdată răspuns. Sper să fie de acord cei din Craiova”, a spus joi, directorul executiv Mircea Vulc. În Ungaria, CSU ar urma să aibă jocuri de pregătire cu echipele Sordogok Sopron, Olajbanyasz Szolnoki şi Univer Kecskemeti, în 24, 25 şi 27 ianuarie. CSU va juca până la plecarea în Ungaria cel puţin două meciuri de antrenament. Jucăm sâmbătă, de la 11, cu Mediaşul şi miercuri mergem la Cluj” a mai explicat Vulc.

Nicun transfer
CSU Sibiu nu se va mai întări pentru retur. Directorul executiv, Mircea Vulc, spune că nu vor mai fi aduşi jucători în această iarnă. „Avem o echipă omogenă şi nu cred că mai este nevoie de alţi jucători. În plus, nu sunt bani ca să mai aducem”, a explicat oficialul sibian. Singura schimbare în lotul lui Schomers este venirea tânărului de 18 ani, Andrei Lefter în locul lui Horia Codin, care a plecat la Steaua, în Divizia B. „Codin ne-a spus că vrea să meargă să joace acolo şi nu ne-am opus dorinţei sale”, a explicat Mircea Vulc. A

Pe de altă parte, moldoveanul Alexei Andruş, proaspăt tătic, va deveni în următoarea perioadă cetăţean român. „În 9 ianuarie îşi va depune actele pentru a primi cetăţenia română”, a dezvăluit Mircea Vulc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.