Mediaşul a testat un atacant din Georgia, care are mari şanse să joace în retur la Gaz Metan. Medieşenii joacă luni cu FC Baku din Azerbaijan.

În ciuda faptului că au pierdut primele două partide de verificare disputate în Antalya, antrenorul Cristi Pustai spune că nu este supărat pe jucătorii săi. Mediaşul a dominat meciul cu FC Seul. „Am crescut ca joc şi asta îmi place, pentru că în prima partidă am făcut o primă repriză foarte slabă. Am jucat cu FC Seul, o echipă antrenată de fostul selecţioner al Turciei, Guneş, meci pe care l-am dominat, dar am pierdut cu un gol încasat în minutul 85. Sper să vină şi victoria în meciul cu FC Baku” a spus Pustai. Antrenorul gaziştilor a testat în meciul cu FC Seul un atacant venit din Georgia, pe care îl va observa mai bine la partida de luni de la ora 15.00. „Vreau să îl mai văd odată şi dacă va confirma atunci ne vom gândi să îl transferăm. Am mai aşteptat un lituanian, dar s-a accidentat la ultimul antrenament făcut în ţara lui şi nu a mai venit” a mai spus Pustai.

Ar vrea jucători din ţară

Chiar dacă antrenorul Gazului crede că Poli Timişoara nu va da jucători împrumut la Mediaş, nu i-ar displace să întărească lotul cu câţiva timişoreni. „Eu ştiu că ei au o colaborare cu Buzăul. Nu ar fi deloc rău pentru noi dacă ar veni de la Poli câţiva jucători pentru retur” crede Pustai.

Vin banii pe restanţe

Mediaşul va achita în aceste zile toate sumele restante către fotbaliştii săi, în total aproximativ 250.000 de euro. Surse oficiale susţin că transferul lui Curtean a salvat bugetul pentru retur. „O să le dăm toţi banii în aceste zile. S-a întârziat atâta pentru că la noi bugetul se face pe an calendaristic şi nu competiţional” a confirmat preşedintele Corin Emil Cindrea.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu