Conducerea Sălii Transilvania va cere Federaţiei Române de Tenis să accepte ca sala să le fie pusă la dispoziţie din 21 februarie şi nu din 16 cum vor tenismenii români care întâlnesc aici Rusia, în Cupa Davis. Solicitarea de miercuri vine în sprijinul echipei de baschet CSU Sibiu, care are programat în 21 februarie, un meci de campionat cu BCMUS Piteşti.

Faptul că baschetul sibian ar avea din nou de suferit din cauza tenisului a preocupat şi conducerea Sălii Transilvania. Directorul Victor Cornea va cere în cadrul întâlnirii de la Consiliul Judeţean, cu reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis, care se va defăşura miercuri, 4 februarie, ca sala să fie disponibilă pentru organizarea meciului de tenis, din Cupa Davis, cu Rusia, doar din data de 21 februarie şi nu 16 februarie, cum s-a cerut iniţial. „Eu sper să ajungem la o înţelegere cu dânşii. O să stabilim miercuri şi sper ca Federaţia Română de Tenis să dea dovadă de înţelegere. Trebuie să ne gândim şi la echipa de baschet, CSU Sibiu. Le voi propune celor de la FRT să lucreze şi noaptea şi atunci sala ar fi gata la timp pentru antrenamentele tenismenilor” a declarat pentru oradesibiu.ro, Victor Cornea. În cazul în care va fi acceptată varianta propusă de Cornea, CSU Sibiu ar trebui să îşi amâne un singur meci, adică cel cu Rovinariul şi nu două, cum s-ar întâmpla dacă sala ar fi dată FRT-ului din 16 februarie.

Condiţiile CJ-ului

Consiliul Judeţean Sibiu, proprietarul Sălii Transivania, va cere celor de la Federaţia Română de Tenis, ca pentru meciurile din perioada 6-8 martie să folosească un sistem de prindere al fielului, diferit faţă de cel folosit anul trecut, pentru partida cu Franţa. Directorul Sălii, Victor Cornea spune că, din cauza faptului că parchetul sălii a fost schimbat, dacă acesta va fi găurit, se va pierde garanţia acordată de firma ce l-a montat. „Anul trecut au dat nişte găuri în parchet, iar fileul a fost prins cu nişte şuruburi. Anul acesta nu vom mai permite folosirea acestui sistem, pentru că pierdem garanţia la parchet, care este de 40 de ani” a mai explicat Victor Cornea.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns