În ciuda crizei: Deschiderea MAN – super evenimentul anului

0 131

MAN, celebrul constructor de vehicule comerciale, a lansat joi seara, la Sibiu, noul său sediu din România, prin MHS Truck&Bus, în zona Industrială Vest. Evenimentul i-a adus la Sibiu pe ministrul Dezvoltării Regionale şi al Locuinţei, Vasile Blaga şi pe Emil Hurezeanu, ambii prieteni buni cu Michael Schmidt, preşedintele MHS Trucks&Bus.

Pe lângă faptul că noul punct de lucru oferă 60 de noi locuri de muncă, în timp ce alte societăţi fac disponibilizări, centrul MAN de la Sibiu va cuprinde pe lângă service şi zona de birouri, depozitul central de piese şi un centru de vânzări şi service pentru vehicule comerciale second hand.

Deschiderea oficială, a avut loc chiar într-una dintre halele rezervate liniilor de service în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi al Locuinţei, Vasile Blaga şi a jurnalistului Emil Hurezeanu, prieteni buni cu Michael Schmidt, preşedintele MHS Trucks&Bus. Centrul MAN reprezintă doar o parte din planurile de extindere ale brandului în România, fiind programate pentru anul 2009 deschideri de noi centrei în zona Cluj şi Bacău.

Evenimentul este primul din acest an din punct de vedere al anvergurii şi al numărului de oficialităţi pe metru pătrat. La inaugurare s-a adunat toată „spuma” administraţiei sibiene de la preşedintele Consiliului Judeţean, cei doi viceprimari ai Sibiului, prefectul, subprefectul,, (încă în funcţie) şaisprezece consilieri locali, primarul oraşului Sălişte, cinci membri FDGR şi numeroşi reprezentanţi de Direcţii judeţene, plus circa 150 de reprezentanţi de firme, organizatorii fiind surprinşi de un număr atât de mare de participanţi. Urmăriţi mai jos Galeria Foto:

[nggallery id=21]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...