Are 4 litri de silicon în sâni

0 187

O americancă a insistat să intre în Cartea Recordurilor cu cei mai mari sâni din lume şi nu s-a lăsat până nu şi-a îndeplinit visul. Acum are 4 litri de silicon în sâni şi unii medici se tem că aceştia ar putea exploda.

Texana a avut nevoie de nouă operaţii estetice pentru a ajunge la cea mai mare mărime a bustului înregistrată vreodată, 38 KKK, depăşind circumferinţa de 154 de centimetri, relatează Click!. Ultima operaţie a făcut-o în Brazilia, deoarece medicii americani au refuzat să îi mai mărească sânii prin injectare de silicon de teamă ca aceştia să nu explodeze. Pentru a intra în Cartea Recordurilor, Sheyla şi-a mai injectat în sâni încă circa patru litri de silicon.

“Pentru mine mare înseamnă frumos. Nu cred că am de ce să mă îngrijorez din această cauză”, a spus fericita posesoare a celor mai mari sâni din lume. Primele operaţii i-au fost plătite de fostul ei prieten, pe care Sheyla Hershey l-a părăsit fiindcă bărbatul a implorat-o să renunţe la alte operaţii de mărire a sânilor. “L-am iubit foarte mult, dar a trebuit să-l părăsesc pentru a-mi împlini visul”, a spus ea. Până acum, blonda Maxi Mounds (33 de ani), din Englewood, SUA, poseda cei mai mari sâni artificiali din lume, cu o circumferinţă de 153, 67 de centimetri şi o greutate de circa 18 kilograme.

Mai multe fotografii, pe Click.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.