Smântână, miere şi ouă bio azi la Teologie

0 168

Peste zece producători au prezentat vineri la Sibiu produse bio în cadrul expoziţiei care se mai ţine încă până la ora 18.00 într-o aulă de la Teologie.


Producătorii de alimente sută la sută naturale încearcă să îi convingă astăzi pe sibieni să cumpere mâncăruri care nu atentează la sănătatea lor. Mai puteţi degusta încă, până la ora 18.00, chipsuri de mere şi pepene galben, vinete uscate, clătite din pulpă de fruct şi alte produse 100% naturale.

Producătorii au venit cu delicatesele la Sibiu cu ocazia Consiliului Naţional de Dezvoltare a Agriculturii Ecologice. Pe lângă scopul de promovare a unor astfel de produse ecologice, producătorii au dorit totodată să atragă atenţia că România este la ora actuală singura ţară europeană care nu a reuşit să atragă fonduri pentru agricultura Bio.

[nggallery id=22]

Sibienii au putut cumpăra a vineri smântână bio, dar şi miere sau ouă de prepeliţă. Preţurile sunt aproape duble faţă de cele din producţia de masă, în unele cazuri. Kilogramul de brânză bio este 30 de lei, suta de grame de smântână este 8,5 lei, iar telemeaua bio avea un preţ de pornire de 40 de lei per kilogram. „Poate sunt un pic mai scumpe, dar noi garantăm pentru ele şi calitatea lor”, spune Rodica Ferica, una din cei peste 10 producători care au venit să îşi etaleze produsele la Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.