Moni vrea prea mulţi bani de la Pro TV

0 117

Monica Columbeanu nu ajunge la un acord cu realizatorii emisiunii „Dansez pentru tine”. În afară de faptul că este foarte înaltă şi producătorii nu au reuşit să-i găsească un partener pe măsură, dintre candidaţii din ţară care au un „vis” de realizat, Moni cere şi foarte mulţi bani.

Monica Columbeanu a negociat la sânge cu PRO TV un contract cât mai avantajos, dar se pare că rezultatele nu sunt de partea ei. Potrivit site-ului sandy-bell.com, soţia lui Iri a pretins un onorariu de peste 20.000 de euro pentru cele opt ediţii ale emisiunii, în contextul în care cel mai bine plătite vedete de până acum au primit 1.500 de euro, respectiv 12.000 de euro pentru întreaga ediţie.

Dar acesta nu e singurul motiv pentru care negocierile bat pasul pe loc, iar contractul încă nu este semnat. Dimensiunile de manechin ale Monicăi au devenit un inconvenient pentru “Dansez pentru tine”. Astfel, la 1,79 m, soţia lui Irinel e considerată prea înaltă, iar producătorilor le este aproape imposibil să-i găsească un partener pe măsură.

Ce alte obstacole mai întâlneşte Moni în calea participării la „Dansez pentru tine”, pe Click.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.