Cuplaj între „foşti” – ex-soţul Răduleascăi cu ex-iubita lui Lobonţ

0 142

Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, are o relaţie de câtva timp cu Loredana Constantinescu, fosta iubită a portarului Naţionalei de fotbal, Bogdan Lobonţ.

Mult mai discret decât fosta soţie, Elan Schwarzenberg nu a dorit să-şi pună “pe tapet” viaţa personală. Dacă Mihaela Rădulescu s-a afişat imediat după divorţ cu Dani Oţil, miliardarul a preferat să nu alimenteze niciun zvon.

La vremea respectivă, s-a vorbit intens în lumea mondenă despre o aventură cu vedeta OTV, Mădălina Radu şi cu fosta prezentatoare Tania Budi, însă nimic nu s-a confirmat. “Au fost doar flirturi”, spun gurile rele acum, când viaţa amoroasă a lui Elan pare să fi luat o întorsătură curioasă.

Loredana Constantin este ultimul nume vehiculat ca “înlocuitoare” a Mihaelei Rădulescu în inima lui Elan. Mai ales că cei doi au şi legături de afaceri, relatează Click.ro. “Se pare că Elan a făcut un pas foarte important cucerind-o pe Loredana.

Se ştie că de mult acesta îi cam trăgea clopotele, dar fără succes. Acum, Elan a ajutat-o pe fosta iubită a lui Lobonţ să-şi deschidă o filială a unei importante agenţii de turism. Chiar ea s-a lăudat că în spatele afacerii stă Elan Schwarzenberg”, ne-au mărturist apropiaţi de-ai Loredanei Constantin.

Aceleaşi surse “abonate” la viaţa mondenă ne-au mai povestit că, în urmă cu ceva vreme, la un eveniment caritabil organizat de sora lui Cristi Chivu pentru sprijinirea fundaţiei acestuia, Elan ar fi donat o sumă importantă de bani. S-a spus că unul dintre motive ar fi fost şi acela că printre organizatori s-ar fi aflat şi Loredana Constantin.

Ce spun cei doi, află din Click.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...