VIDEO: Sibiul sub nămeţi

1 173

Deşi Schuster&co are patru maşini de deszăpezire care „mişună” prin oraş la această oră şi încă una care împrăştie material antiderapant, la Sibiu se circulă din ce în ce mai greu.


Zăpada care a început să cadă dis de dimineaţă la Sibiu a îngreunat traficul, într-o perioadă în care sibienii se aşteptau să vină primăvara, după zile întregi cu temperaturi de peste 10 grade Celsius. În schimb, în această dimineaţă, arterele din Sibiu au devenit aproape impracticabile. La această oră se circulă cu viteză de sub 20 km/h în tot oraşul, inclusiv pe străzile centrale.

Reprezentanţii Primăriei spun că Schuster&co are în trafic patru autospeciale de deszăpezit şi o maşină de împrăştiat material antiderapant, care acţionează însă cu preponderenţă pe străzile pe care se desfăşoară traficul greu. „Nu dorim ca străzile pe care circulă maşinile grele şi pe la ieşirile din oraş să se creeze blocaje în trafic şi de aceea prioritate au drumurile pe care circulă maşinile care tranzitează Sibiul”, a declarat Mirela Gligore, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

[kaltura-widget wid=”g7hw5zndhc” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. andrei scrie

    Oricate masini ar avea la dispozitie tot nu ar face fata !
    Intotdeauna apare ceva. Ba e vantul care bate aiurea si imprastie zapada abia adunata, ba e sarea care nu-i destul de salina, ba e ziua prea scurta si nu au timp (zi lumina) sa-si faca treaba.
    da-i incolo ! ca mi-e sila !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.