Ora de Sibiu
Știri in direct
Conti 1

Linogravuri despre Sibiul secolului trecut la Brukenthal

Realitatea sibiană a anilor ’60-’70 din secolul trecut este ilustrată în această perioadă la Cabinetul de Stampe al Palatului Brukenthal, în cadrul unei expoziţii deRealitatea sibiană a anilor ’60-’70 din secolul trecut este ilustrată în această perioadă la Cabinetul de Stampe al Palatului Brukenthal, în cadrul unei expoziţii de linogravuri a artistului sibian Ferdinand Mazanek. linogravuri a artistului sibian Ferdinand Mazanek.

160

Realitatea cymbalta price sibiană a anilor ’60-’70 din secolul trecut este ilustrată în această perioadă la Cabinetul de Stampe al Palatului Brukenthal, în cadrul unei expoziţii de linogravuri a artistului sibian Ferdinand Mazanek.

Expoziţia deschisă la Muzeul Brukenthal cuprinde cele mai semnificative 30 de lucrări din creaţia grafică a artistului Ferdinand Wellbutrin Mazanek, selectate din donaţia de 58 de linogravuri oferite muzeyului în anul 2006 de fiul artistului, Otto Adolf Mazanek. „Electricitate”, „Baraj” sau „Arhitectura” sunt doar câteva din titlurile gravurilor expuse, care ilustrează viaţa cotidiană a deceniilor şase şi does clomid cause weight gain şapte ale secolului trecut. Lucrările sunt realizate în alb şi negru, cu o tăietură viguroasă, specifică xilogravurii, dar pe folii de linoleum.

Acne X Factor

Expoziţia va fi deschisă până în luna does accutane cause weight gain aprilie.

zp8497586rq

Primește titlurile instant

Citește și

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...