Cei peste 100 de medieşeni concediaţi de Sometra Copşa Mică vor primi asistenţă din partea Primăriei din Mediaş, miercuri, 18 februarie, la ora 12.00.

Societatea Sometra a concediat 773 de angajaţi. Cei mai mulţi dintre aceştia, 702, provin din judeţul Sibiu, iar restul din judeţele Alba şi Mureş. La nivelul judeţului cei mai mulţi angajaţi concediaţi sunt din Copşa Mică, respectiv 275 persoane, urmează localitatea Axente Sever cu 127 persoane, Mediaş – 117 persoane, Valea Viilor – 74 persoane, Micăsasa – 40 persoane, Şeica Mare – 19 persoane.  Primăria din Mediaş i-a anunţat să prezinte miercuri, la ora 12.00, la sediul Primăriei, unde Comisia privind coordonarea şi realizarea serviciilor de preconcediere din cadrul AJOFM Sibiu le va sta la dispoziţie cu toate informaţiile necesare în vederea reintegrării pe piaţa muncii.

Şi ceilalţi disponibilizaţi primesc asistenţă gratuită.

În data de 17 februarie, comisia privind coordonarea şi realizarea serviciilor de preconcediere din cadrul AJOFM Sibiu se va deplasa în localitatea Copşa Mică pentru a prezenta serviciile agenţiei unui număr de 252 persoane. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Copşa Mică la ora 13:00.
În data de 18 februarie, comisia privind coordonarea şi realizarea serviciilor de preconcediere din cadrul AJOFM Sibiu se va deplasa în localitatea Mediaş pentru a prezenta serviciile agenţiei unui număr de 117 persoane; întâlnirea va avea loc la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaş la ora 14:00.
În data de 19 februarie, comisia privind coordonarea şi realizarea serviciilor de preconcediere din cadrul AJOFM Sibiu se va deplasa în Axente Sever pentru a prezenta serviciile agenţiei unui număr de 129 persoane. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Axente Sever la ora 9:00. De la ora 12.00, responsabilii AJOFM vor fi la Valea Viilor, iar de la ora 14:00, la Târnava.
În data de 20 februarie, comisia merge la Şeica Mare, unde sunt înregistraţi 19 şomeri. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Şeica Mare, la ora 10:00. La ora 12.00, o altă întâlnire va avea loc la Micăsasa, cu 40 de persoane. O întâlnire va avea loc şi la Şeica Mică, de la ora 14:00.

Comentariul meu

Lasă un răspuns