A spart Primăria Moşna pentru 11 lei şi o brichetă

2 195

Un tânăr de 16 ani din Moşna a fost surprins miercuri seară, de unul dintre poliţistii din comună, scotocind cu lumina aprinsă într-una din încăperile Primăriei. Băiatul este cunoscut ca un copil problemă şi nu este la prima spargere în comună.


În jurul ori 22.30, agentul Gelu Penciu îşi făcea obişnuitul rond prin Moşna, când a observat o lumină aprinsă la unul dintre birourile Primăriei. Cum era ciudat ca cineva să mai fie acolo la acea oră, iar uşa era încuiată, l-a chemat pe paznicul intituţiei şi împreună au intrat să verifice dacă nu cumva cineva a lăsat lumina aprinsă din greşeală.

Când cei doi au deschis uşa Primăriei, lumina din birou s-a stins, aşa că au intrat şi l-au găsit ascuns pe băiatul familiei Rădac, din Moşna. Acesta a profitat că un geam nu era bine închis şi a intrat în Primărie, dar nu a găsit de furat decât 11 lei, trei ceasuri de mână şi o brichetă.

Potrivit contabilei Primăriei Moşna, Liliana Plotuna, tânărul nu este la prima faptă şi îl ştie tot satul ca pe un cal breaz. „A intrat pe geam, după ce l-a forţat..da n-avea ce fura că noi ţinem valorile în seif. Aşa face el, când îl apucă intră pe la oameni să fure, deşi e dintr-o familie cumsecade de rromi. E bolnav de mic şi maica-sa are tot impul probleme cu el, nu-l mai poate stăpâni”

Tânărul a fost luat de poliţişti vineri dimineaţă şi dus la Poliţia Mediaş pentru cercetări.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Loading...01% scrie

    si in ziua de azi e in libertate baiatul

  2. marius scrie

    ca il stie satul „ca pe un cal breaz”, este afirmatia d-nei contabil sau a autorului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.