Hipermarketul Real le propune sibienilor o săptămână plină de petrecere, cu bere, preparate germane şi vinuri de soi, acompaniate de cântece tradiţionale nemţeşti. „Săptămâna germană” a fost lansată joi la Sibiu şi se va închieta în 25 februarie, când organizatorii îi vor premia pe cei mai inventivi sibieni.

În cadrul „Săptămânii germane”, Real îşi aşteaptă clienţii costumaţi de carnaval, iar cel mai frumos costum va fi premiat cu vouchere de cumopărături în valoare de 1.000 de lei. „Acest eveniment are loc dat fiind faptul că Real este o companie germană, iar Sibiul are rădăcini germane. De aceea ne-am gândit că merită să aducem spiritul nemţesc la Sibiu”, a spus Alexandru Dragomir, manager hipermarket Real. Cu această ocazie, produsele nemţeşti sunt promovate pe rafturile magazinului, având preţuri promoţionale.

Premiul cel mare, o excursie în Germania la Oktoberfest

O altă surpriză a evenimentului o constituie constituie concursul „Bere cu greutate”, care îşi va premia câştigătorii cu echivalentul a doi metrii de bere.

Premiul cel mare constă

cuba webcamscuba webcamspics of swinging singlesgold beach or web cams

însă într-o excursie pentru două persoane la Oktober Fest, în Germania. Singura condiţie pentru clienţii magazinului este ca aceştia să cumpere produse în valoare de cel puţin 100 de lei.

zp8497586rq

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News