După ce au fost zvonuri că negocierile cu Madonna au picat pentru că România nu are un spaţiu adecvat ca să susţină un concert de asemenea anvergură, sponsorul principal a anunţat că a fost semnat contractul, iar diva pop va fi în Bucureşti pe 26 august.

Concertul va avea loc în Parcul Izvor, iar biletele, care se vor pune în vânzare începând din 3 martie, vor costa între 120 şi 800 de lei.

Madonna va concerta în România în cadrul turneului mondial „Sticky & Sweet Tour”, într-un spectacol sponsorizat de Vodafone România, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic, arată Mediafax.

Clienţii Vodafone România pot achiziţiona bilete în avans, pe www.myticket.ro, între 23 februarie şi 2 martie. Toţi clienţii Vodafone România pot achiziţiona online până la 4 bilete, trimiţând un SMS, cu tarif normal, la numărul 4545.

Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, împreună cu numărul de telefon mobil, pentru înregistrarea pe site-ul www.myticket.ro, în pagina dedicată concertului Madonna.

Biletele, cu preţuri începând de la 120 de lei, se vor pune în vânzare pentru publicul larg din 3 martie, fiind disponibile online şi prin magazinele Diverta. Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preţ: 120 de lei, 160 de lei, 600 de lei şi 800 de lei (bilete VIP).

Invitatul special al concertului susţinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul „Sticky & Sweet Tour”.

[kaltura-widget wid=”29ggp26vbk” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns