Spărgătorii de primării au pus Poliţia în alertă

1 120

Patru primării din judeţ au fost călcate de hoţi în ultimele patru nopţi. O echipă de poliţişti trebuie să rezolve cît mai repede cazul.


Hoţii au spart pe rând primăriile din  din Cârţa, Cârţişoara, Alţâna şi Brădeni şi au luat ce era de valoare prin birouri şi din casele de bani, cum a fost cazul din Cârţişoara,  iar  la Cârţa au luat seiful cu totul Numai la Alţâna nu au furat nimic pentru că nu au avut ce. Din cele patru instituţii, doar la C’ârţişoara exista un sistem de alarmă, dar acest nu era în funcţiune.

O echipă de poliţiştii ai Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Poliţiei de Ordine Publică lucrează la acest caz pentru identificarea hoţilor.

Săptămâna trecută a fost spartă Primăria Moşna, dar atunci spărgătorul era un tânăr din comună şi a fost prins în flagrant pentru cp opera cu lumina aprinsă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. marius scrie

    „Hoţii au spart pe rând primăriile din din Cârţa, Cârţişoara, Alţâna şi Brădeni şi au luat ce au găsit prin birouri şi dacă au ,au spart casele de bani, cum a fost cazul din Cârţişoara”…….suna aiurea domnule reporter !
    plus ca repetati cuvintele : „din din”… „au, au”
    VAI, VAI, mai multa atentie !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.