Patru primării din judeţ au fost călcate de hoţi în ultimele patru nopţi. O echipă de poliţişti trebuie să rezolve cît mai repede cazul.


Hoţii au spart pe rând primăriile din  din Cârţa, Cârţişoara, Alţâna şi Brădeni şi au luat ce era de valoare prin birouri şi din casele de bani, cum a fost cazul din Cârţişoara,  iar  la Cârţa au luat seiful cu totul Numai la Alţâna nu au furat nimic pentru că nu au avut ce. Din cele patru instituţii, doar la C’ârţişoara exista un sistem de alarmă, dar acest nu era în funcţiune.

O echipă de poliţiştii ai Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Poliţiei de Ordine Publică lucrează la acest caz pentru identificarea hoţilor.

Săptămâna trecută a fost spartă Primăria Moşna, dar atunci spărgătorul era un tânăr din comună şi a fost prins în flagrant pentru cp opera cu lumina aprinsă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. “Hoţii au spart pe rând primăriile din din Cârţa, Cârţişoara, Alţâna şi Brădeni şi au luat ce au găsit prin birouri şi dacă au ,au spart casele de bani, cum a fost cazul din Cârţişoara”…….suna aiurea domnule reporter !
    plus ca repetati cuvintele : “din din”… “au, au”
    VAI, VAI, mai multa atentie !