Baschetbaliştii de la  CSU Sibiu s-au plimbat cu sănii trase de cai prin Gura Râului. Americanii Scott, Johnson şi Brown s-au îndrăgostit şi de hainele tradiţionale ale ciobanilor din Mărginime.


Zdruncinaţi serios după înfrângerea suferită de CSU Sibiu, în faţa celor de la BCMUS Piteşti, baschetbaliştii sibieni s-au retras pentru câteva zile alături de directorul executiv al clubului, Mircea Vulc, la Pensiunea Norica, din Gura Râului, pentru a uita repede cea mai ruşinoasă înfrângere suferită de universitari cu Peter Schomers antrenor.

Baschetbaliştii au avut o surpriză inedită miercuri după amiază, când, fără antrenorul Schomers, rămas la Sibiu din cauza unei indigestii, au făcut o plimbare cu sănii trase de cai, pe uliţele din Gura Râului. Cei mai impresionaţi de mini excursie au fost baschetbaliştii americani. Johnson, Scott şi Brown s-au grăbit să îmbrace şi „şubele” tradiţionale ale ciobanilor din Mărginime. Johnson a fost atât de impresionat încât s-a interesat cum poate cumpăra aşa ceva. „Nu am văzut în viaţa mea o aşa haină. Îmi place foarte tare şi chiar vreau să cumpăr una. Cât costă? Mai mult de 500 de dolari? În Florida nu există aşa ceva şi vreau să am acasă un souvenir de acest gen” a spus Johnson. Şi lui Scott  i-au plăcut hainele tradiţionale şi s-a amuzat că nu a reuşit să-şi aşeze prea bine pe cap căciula din blană de oaie. „Aş face senzaţie cu aşa ceva în Chicago. Sunt incredibil de frumoase. O să fur una dacă nu pot să o cumpăr” a spus acesta.

[nggallery id=42]

Kabengele, călăreţ de ocazie

Birce Kabengele şi-a uimit colegii când a rugat unul din localnici să îl lase să se suie călare pe unul din cai. „Kala” s-a speriat umpic la început, dar apoi chiar a făcut câţiva paşi călare. „Imi place mult să călăresc iar caii aceştia sunt foarte frumoşi. Plimbarea va fi cu siguranţă unică” a mărturisit acesta. Şi a avut dreptate! Baschetbaliştii au chiotit, au ţipat şi au trăit la maxim fiecare moment petrecut în cele trei sănii trase de cai. „A fost incredibil de frumos. În America nu găseşti aşa ceva” a mărturisit Brown.

[kaltura-widget wid=”6hxg4soj3c” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu

  1. No, ase! Daca nu va puneti la punct cu apararea si aruncarile libere cel putin o sa aveti un job fain. 🙂