FOTO şi VIDEO: Filarmonicii blocată – pompierii curăţă zăpada de pe o casă

1 93

Pompierii au muncit duminică mai bine de o oră pe strada Filamonicii, pentru a da jos zăpada de pe imobilul de la numărul zece, care ameninţa să atingă un fir electric sau să cadă toată în capul vreunui trecător. Circulaţia din zonă a fost dată peste cap.

La Pompieri a fost al patrulea şi ultimul telefon pe care Tudor Radu, unul dintre locatarii imobilului de pe Filarmonicii nr. 10, l-a dat duminică dimineaţă, după ce a obervat că zăpada adunată pe acoperiş pune în pericol firele de electricitate de peste casă şi siguranţa trecătorilor. Primii la care a apelat au fost cei dei la Electrica, dar i s-a spus ca nu e treaba lor să dea jos zăpada. Totuşi un echipaj de intervenţie s-a deplasat apoi la faţa locului. Următorul telefon a fost la Primărie, unde o voce care nu s-a recomandat i-a spus  sec: „Primăria nu dă jos zăpada de pe case, e obligaţia proprietarilor să facă acest lucru”. „Cum să ne suim noi oameni bătrâni pe acoperiş să dăm jos zăpada? Am sunat la Poliţia Comunitară şi ei m-au îndrumat să sun la Pompieri. Bine că au venit că cine ştie ce tragedie se mai putea întâmpla şi aici” a povestit Tudor Radu, sibianul care nu s-a lăsat până nu a văzut pericolul îndepărtat.

[nggallery id=45]

Blocaj din cauza sensurilor unice

Operaţiunea pompierilor a blocat timp de mai bine de o oră strada Filarmonicii, singura pe care se face accesul dinspre B-dul Coposu spre Magheru şi Piaţa Mare. Cum Şoferii nu vedeau că Filarmonicii este închisă decât când să intre pe stradă, se trezeau ca nu mai au pe unde să o ia şi in faţă şi în spate fiind sens interzis, pentru că ambele porţiuni de pe Maternităţii sunt cu sens unic spre Filarmonicii. Blocajul a fost gata, iar nervii şoferilor s-au vărsat pe pompierul care stătea lângă maşina pusă de-a latul pe Filarmonicii.

[kaltura-widget wid=”o63d1ch9yo” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. marius scrie

    Bravo ! bine ar fi daca toti proprietarii ar fi asa !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.