FOTO ARHIVA: Dacă anul trecut a fost bătaie pe bilete, anul acesta puţini au aflat că s-au pus în vânzare

Fără niciun anunţ prelabil, la Sala Transilvania s-au pus în vânzare marţi dimineaţă bilete pentru fiecare din cele trei zile în care sunt programate meciuri între România şi Rusia. Fără a fi anunţată o oră anume, casa s-a deschis la 9.30 şi s-a închis la 11, pentru că biletele s-au epuizat deşi la coadă nu au fost mai mult de 50 de persoane, iar în vânzare trebuiau să fie puse câte o mie de bilete pentru fiecare zi de competiţie.

Asta ar însemna că cei prezenţi au luat fiecare câte 60 de bilete, lucru imposibil. Potrivit unor surse de ultimă oră, doar 300 de bilete au fost puse defapt în vânzare.

Federaţia Română de Tenis urma să pună în vânzare marţi după amiază bilete pentru meciurile de tenis din cadrul confruntării din Cupa Davis, care începe vineri la Sibiu. Casa de bilete a fost deschisă însă mai devreme şi biletele s-au epuizat rapid, deşi trebuiau să fie de cinci ori mai multe decât pentru meciurile de anul trecut cu Franţa. „Vor fi vândute peste 1000 de bilete pentru fiecare zi. Acestea se pun în vânzare în după amiaza zilei de marţi” a declarat iniţial de dimineaţă, ofiţerul de presă Tudor Mocuţa, de la Federaţia Română de Tenis, care ulterior a declarat că nu ştia că s-a deschis deja casa când el spunea că biletele vor fi vândute după amiază. Acesta spune că a fost posibilă o suplimentare a numărului de bilete, deoarece sala are pentru confruntarea dintre România şi Rusia, un număr mult mai mare de locuri, faţă de anul trecut, respectiv 2050 de locuri. Preţurile biletelor era de 35 de lei în prima şi a treia zi şi 30 de lei pentru ziua a doua. Un pachet complet costa 100 de lei. Vom revenii cu amănunte.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. RUSINE SA LE FIE , CA SI ANUL TRECUT SALA VA FI PE JUMATATE GOALA FIINDCA BUCURESTENII NU VOR VENI

  2. Bine ca acum stiti ca trebuiau sa se puna in vanzare azi dupa-masa. Ieri n-ati spus nimic. Nici azi, cand ati aflat. Numai dupa ce s-a inchis casa. E smen si din partea voastra. Rusine!