Troleibuzele vor dispărea din Sibiu

2 88

Traseele de troleibuz din Sibiu vor dispărea complet în următorii ani, crede primarul Klaus Johannis. Primăria face un studiu privind transportul în comun şi eficientizarea acestuia în următorii ani.

Troleibuzele, susţine Johannis, nu mai sunt viabile, iar costul de întreţinere a unui astfel de mijloc de transport este de patru ori mai mare decât al unui autobuz.

În urmă cu două săptămâni, Asociaţia Transira din Mediaş, care luptă pentru un transport comun civilizat, modern şi ecologic a depus la Primărie o plângere exact legat de desfiinţarea unor trasee de troleibuze. Preşedintele Asociaţiei, Silviu Sîntea solicita Primăriei „ ca în temeiul art. 7 din Legea nr. 554 /2004 a contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, să dispunenă revocarea Hotărârilor S.C. Tursib S.A. Sibiu de desfiinţare a traseelor de troleibuz T3 şi T5 şi reintroducerea troleibuzelor pe aceste trasee”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. robert scrie

    Acest fapt nu este bine e mai bine sa avem transport in conul pe cabluri dar cu mai putine noxe are dreptate domnul sau doamna”pacat”

  2. Pacat scrie

    Chiar pacat. In loc sa cautam sa reducem poluarea la minimum, parca ne dorim exact inversul. Troleibuzele ofera caldura, vin la timp, nu accelereaza si decelereaza ca tampitele de autobuze, nu miros a motorina arsa, si ofera un sentiment de siguranta mult mai mare decat un autobuz. Aaaa si nu ofera manele la difuzoare, ce-i drept!!!! Chiar pacat ca Tursibul gandeste asa de retrograd! (BTW, nu sunt ele de vina ca arata asa de groaznic, ci abtibildurile alea aiurea lipite din dorinta unui ban in plus).

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.