UPDATE: Lajos a fost mazilit

0 69

UPDATE: Potrivit Mediafax, care citează Sport.ro, arbitrul partidei Gaz Metan Mediaş – Dinamo, scor 1-1, Tiberiu Lajos, a fost oprit de la delegări până la finalul campionatului. „Tiberiu Lajos, arbitrul întâlnirii de la Mediaş, a fost oprit de la delegări până la finalul campionatului. În plus, raporul de joc va fi trimis la Comisia de Disciplină”, a spus şeful CCA la sport.ro

Conducerea clubului din Mediaş a depus azi un memoriu la Federaţia Română de Fotbal prin care au cerut ca arbitrul Tiberiu Lajos, cel care a arbitrat meciul Gaz Metan – Dinamo Bucureşti, să fie exclus din fotbal.

Primul meci al returului pe teren propriu  a adus şi primul scandal de proporţii din această primăvară în fotbalul românesc. Maniera de arbitraj a lui Tiberiu Lajos la partida de ieri dintre Gaz Metan şi Dinamo, meci încheiat cu scorul de 1-1, i-a adus în pragul disperării pe oficialii şi jucătorii grupării din urbea de pe Târnava Mare. Neacordarea unui penalty, la un henţ în careu al dinamovistului Moţi şi faptul că Lajos a închis ochi la încă cel puţin două faze în care Izvoranu şi Malik, ambii de la gruparea bucureşteană, a stârnit o adevărată furtună la Mediaş. Preşedintele Corin Emil Cindrea a explodat pur şi simplu şi cere ca sancţiunea dată de Comisia Centrală a Arbitrilor să fie cea mai drastică. Mediaşul cere excluderea lui Lajos din arbitraj. „Asemenea arbitrii nu mai au ce căuta în fotbal. Este crasă bătaie de joc ceea ce a făcut acest Tiberiu Lajos. Vom face memoriu împotriva acestuia şi cerem excluderea lui din arbitraj pentru bătaia de joc care a făcut-o în meciul cu Dinamo” a tunat Cindrea. Acelaşi oficial cere ca Lajos să fie dus şi la un control oftalmologic pentru că nu a văzut henţul clar făcut de Moţi. „Să meargă la doctor să îşi pună ochelari. Numai el nu a văzut henţul făcut de Cosmin Moţi. Este viciere clară de rezultat. Sunt convins că organele abilitate o să dea o sancţiune drastică” a mai spus Cindrea. Şi jucătorii Gazului au strigat în gura mare că arbitrul i-a furat. Cu ochii aproape în lacrimi fotbaliştii au sărit la gâtul lui Lajos pe culoarul spre vestiare. „Să îţi fie ruşine bă!” au strigat medieşenii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...