Sibiul a fost la două puncte în spatele Asesoftului în ultimul minut, dar până la urmă ploieştenii au învins cu 84-78. Mircea Vulc spune că jocul s-a îmbunătăţit, dar mai e de muncit.

Derbiul etapei intermediare de la Ploieşti, a fost pierdut până la urmă de CSU Sibiu. Sibienii au jucat mai bine în primul, al doilea şi ultimul sfert al meciului. Ploieştenii au condus după primele 10 minute cu 19-18, iar până la pauza mare avantajul a crescut la trei puncte, scor 42-39. Sibiul a jucat slab în sfertul trei, când campioana s-a distanţat vertiginos, conducând înaintea ultimelor 10 minute, cu 63-53. Echipa lui Schomers a dat semne că poate să revină şi graţie lui Johnson şi mai ales Harrison, sibienii au ajuns la 2 puncte în spatele adversarilor. O decizie incorectă luată de arbitrul Bănică, cel care a fluierat fault în atac la o intercepţie a luiJohnson, a înclinat definitiv balanţa în favoarea gazdelor, care s-au impus până la urmă cu 84-78. Cel mai bun marcator al sibienilor a fost Harrison(foto) cu 21 de puncte înscrise, urmat de Brown cu 12 puncte marcate şi Scott cu 11 puncte. Pentru sibieni au mai marcat Crăciun 10 puncte, Matthews 10 puncte, Calotă şi Johnson câte şapte puncte. Pentru ploieşteni cele mai multe coşuri le-a marcat Hrgrove, care a înscris 32 de puncte. Celelalte puncte ale echipei din Ploieşti au fost înscrise de Griffith 19 puncte, Burlacu 8 puncte, Krauser 6 puncte, Căruţaşu 6 puncte, Jones 5 puncte, Osmokrovic 5 puncte şi Curtis 3 puncte. Sibienii joacă sâmbătă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, grupare care a învins miercuri seară, cu 88-74, pe Energia Rovinari.

Vulc:”Am jucat mai bine”

Directorul executiv al lui CSU Sibiu a declarat imediat după meci că Sibiul a jucat mai motivat faţă de ultimele două partide. „Am jucat mai bine decât în meciurile anterioare. Din păcate la libere am fost aproape penibili, dar una peste alta e mai bine şi suntem pe drumul cel bun. Din păcate am fost dezavantajaţi şi de o decizie incorectă pe final a arbitrului Bănică. Să sperăm că suntem pe un drum bun” a spus după meci, pentru oradesibiu.ro, Mircea Vulc.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Comentariu

  1. acum 3 etape eram pe locul 1, acum am ajuns pe 8 ceea ce nu este bine. totusi la o victorie cu rovinariu in restanta urcam pana pe patru. pacat mare ca am irosit multe puncte in acest campionat.

  2. Va rog publicati si marcatorii pentru ploiesti, de ce ati scris doar marcatorii sibiului?: