Alexandru spune că purta cuţitul la el pentru că numai cu el putea desface suruburile telefonului mobil ca să-l repare

Un copil din clasa a VII-a de la Şcoala Emil Cioran din Sibiu s-a jucat cu spray paralizant pe holul instituţiei unde învaţă. Copilul avea şi un cuţit asupra sa.

Elevii care învaţă la Şcoala Emil Cioran de pe Calea Poplăcii au avut parte marţi, la ieşirea de la cursuri, de o surpriză neplăcută din partea unui coleg din clasa a VII-a.  Alexandru Schenker a descărcăt un tub de spray paralizant pe scările pe care coboară elevii de la etajul I.

Una dintre îngrijitoarele şcolii l-a observat pe băiat şi a fugit repede să-l cheme pe director şi pe diriginte. “Eu atunci intram pe hol şi l-am văzut când a dat cu ceva. Nu am şiut ce e, dar când au început să coboare copii am văzut că se ţin de nas. M-am dus să-l chem pe diriginte şi pe domnul director” a declarat Maria Stoica, îngrijitoare la Şcoala de pe Calea Poplăcii.

Dirigintele, Leopold Vasiu l-a percheziţionat pe Alexandru Schenker şi a mai găsit asupra sa şi un cuţit. Băiatul nu neagă că avea un spray paralizant şi un cuţit la el dar spune că nu a folosit sprayul. „Nu am dat cu spray. L-am cumpărat de la Dumbrava ca să mă apăr de câinii din cartier. Iar cuţitul l-am luat ca să desfac şuruburile la telefonul mobil”, a spus acesta.


Un bun sportiv stricat de anturaj

Dirigintele Vasiu şi Liviu Cupcea directorul adjunct al Şcolii Emil Cioran spun că Alexandru Schenker a fost până anul trecut un copil fără probleme. Era bun la sport şi a avut chiar şi rezultate, fiind câştigător la cross pe municipiu şi campion naţional la patinaj viteză, dar s-a lăsat de sport. Profesorii spun că cel mai probabil anturajul l-a stricat iar părinţii l-au scăpat din mână. În primul semestru al acestui an, Alexandru a terminat cu media 3 la purtare pentru că a avut 157 de absenţe. Regulamentele în vigoare nu permit însă exmatricularea elevilor din ciclul gimanzial, iar consiliul profesoral poate decide cel mult mutarea disciplinară într-o altă clasă.

Colegii lui Alexandru îi ştiu de frică şi nu prea vorbesc despre el. Unul dintre ei a recunoscut şoptit că acesta e un fel de lider şi le e teamă de el, dar că in afară de îmbrânceli, nu le-a făcut nimic.

[kaltura-widget wid=”40xvfv2l5k” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]


Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Comentariu

  1. Mishto:) de parca ar f singuru..=)) numa p astia din generala i gasiti;) uitati-va si la clase mai mari.;)