Ce să faci când te lasă nervii din cauza colegilor din trafic, care îţi blochează regulat poarta pe care scrie „Garaj, NU parcaţi”? Unii se înfig în claxon şi nu-l mai lasă până când nu apare intrusul şi nu-şi ia maşina însoţit de binecuvântări. Alţii fac precum sibianul filmat şi pus pe Internet săptămâna trecută.

Pentru că nu a putut să intre cu maşina în curte omul cu pricina a tras cu şufa Dacia parcată în faţa porţii casei sale şi a lăsat-o în mijlocul străzii. Spre ghinionul lui, un vecin binevoitor l-a filmat şi l-a făcut erou pe Internet.   Oradesibiu.ro l-a găsit pe şoferul cu iniţiativă.


Sibianul locuieşte pe o stradă  foarte circulată din Sibiu iar poarta lui este întotdeauna un loc numai bun de parcat pentru alţii. Azi aşa, mâine aşa până când a găsit soluţia extremă.  Filmuleţul postat pe site-ul youtube arată cum Marcel, supărat că nu poate intra cu maşina de firmă în curtea casei tractează automobilul care îi blochează calea de acces şi îl lasă în mijlocul străzii. În aceiaşi filmare se vede cum la nici 20 de metri de locul se afla parcată pe drum, cu luminile de avarii aprinse, o maşină a Poliţiei.

Cu psihicul la pământ

Găsit de reporterul oradesibiu.ro autorul ispravei a recunoscut că el este eroul filmării şi a povestit cum s-a ajuns aici. „Ca fiecare om am şi eu o oră la care trebuie să ajung la lucru. Credeţi-mă că cel puţin odată la două zile găsesc poarta blocată de cineva care nu ţine cont că acolo este o intrare, deşi scrie mare că acolo este un garaj. Practic psihicul meu este încercat mereu de către cineva căruia nu-i pasă şi îşi lasă maşina în poarta casei mele. Am încercat să îl caut pe proprietarul acelei maşini la magazinele din apropiere şi cum nu am dat de el am decis să trag maşina din poartă cu un cablu legat de maşina cu care eram eu şi să pot să intru în curte” a povestit Marcel, angajat la o firmă de distribuţie de medicamente din Sibiu.

O reacţie necontrolată

Sibianul spune că şi-a asumat răspunderea pentru fapta sa şi că ştie că nu a procedat corect. „A fost poate o reacţie mai puţin controlată. Am revăzut şi eu episodul pe internet. Pe undeva îmi dau seama că am greşit. Pot să vă arăt şi eu zeci de maşini care blochează intrarea în curte. Le am filmate cu telefonul.” a spus Marcel, care a explicat şi de ce nu a apelat la poliţiştii aflaţi la 30 de metri de el. „M-am dus şi la maşina poliţiei, dar nu era nimeni în ea. Poliţistul era undeva printr-un bloc. Am aşteptat vreo câteva minute şi dacă am văzut că nu vine nimeni am tras maşina ce bloca intrarea în curte” a spus şoferul sibian.

În filmulet puteti vedea apoi deznodământul, când poliţistul apare şi vede masina in mijlocul drumul. Nedumerit se duce să vadă ce-i cu ea când apare şi proprietarul pe care nu se ştie dacă l-a mai amendat sau nu, pentru că pe poliţistul de la Ordine Publică nu am reuşit să-l identificăm.


Dacă te afli în aceeaşi situaţie, tu cum ai proceda? Ai şi tu filmări cu incidente din trafic? Posteaza filmuletul tău la comentarii, folosind butonul „Add video comment”!


Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

5 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Foarte bine i-a facut, sa ii fie invatatura de minte, poate data viitoare nu-si mai lasa masina pe unde da Dumnezeu…

  2. foarte bine a facut. dar politistul ce facea „intr-un bloc”… cu masina de politie lasata in mijlocul strazii apoi ocupand tot trotuarul? pe el nu l-ati gasit?

  3. II TRGEAM SI CATEVA LOVITURI CU UN BAROS !! DACA OMU AVEA UN BOLNAV SI TREBUIA SA-L IA DE LA SCARA ?? MUREA OMU PENTRU UNUL CARE II ESTE LENE SA MEARGA 100 m. PE PICIOARE !!

  4. am vazut si eu incidentul, treceam din intamplare pe acolo, si observam cu stupoare cum dnii politisti stateau cu mainile in san.unul tocmai iesise dintr-o scara de bloc, si stateau, si asteptau probabil sa vina proprietarul daciei.chiar ma miram si ma intebam ce cauta masina in mijlocul drumului, nu vazusem episodul de inainte cand a fost mutata.dar a trecut ceva vreme de atunci, cam 2 saptamani.