Un spectaculos accident de circulaţie în care au fost implicate trei maşini s-a petrecut miercuri dimineaţă în jurul orei 8 pe DN1, aproape de intersecţia de la intrarea în Şelimbăr dinspre Braşov. Un bărbat de 47 de ani a scăpat cu viaţă printr-un miracol după ce maşina pe care o conducea, un VW Golf 1, a fost efectiv ruptă în două de un Tir.

Din primele cercetări accidentul s-a produs din cauza neatenţiei unei şoferiţe din Avrig. Acesta venea spre Sibiu pe banda a doua a drumului la volanul unui Peugeot, cu vărul ei pasager în dreapta. La un moment dat nu a observat că are in faţă un VW Golf,  l-a lovit în spate şi l-a proiectat pe contrasens, unde venea un Tir. Şoferul acestuia a povestit că nu a mai avut ce sa facă.  „M-am trezit că mi-l aruncă în faţă şi n-am putut să-l evit” a spus şoferul Tirului, care a lovit Golful cu partea stangă.

[nggallery id=67]

Impactul a rupt în două Golful condus de un sibian de 47 de ani.  Din fericire acesta a scăpat cu viaţă fiind investigat acum de medicii de la Urgenţă. Din primele concluzii, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral, multiple contuzii toraco abdominale şi este suspect de fracturi.

Şoferiţa şi vărul ei erau în stare de şoc. „Nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Veneam spre Sibiu şi dintr-o dată am văzut maşina în faţă. A pus frână dar degeaba. Mai departe nu mai ştiu ce s-a întâmplat” spunea vărul şoferiţei.

 [kaltura-widget wid=”8pdbbf61se” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. ce proasta… cum sa nu observi ca ai masina in fata? cred ca ar trebui anchetat si in sibiu modul in care se obtin permisele de conducere