Un taximetrist a chemat Poliţia la sediul Trident de pe strada Aradului, pentru că ar fi fost ameninţat cu un cuţit de portarul societăţii.

Incidentul s-a petrecut marţi în jurul prânzului, când un taximetrist de la 953 a dus un client la sediul Trident şi a intrat cu maşina în curte ca să-l lase, moment în care a început scandalul. Taximetristul susţine că paznicul de la poarta societăţii a venit la el şi i-a spus că nu are voie să intre în curte dar nu a mai aşteptat să iasă, ci l-a ameninţat cu un cuţit că îi taie cauciucurile. “Am intrat doar să la sun client şi a venit la mine că nu am voie. I-am spus că nu stau dar a scos cuţitul şi a dat să inţepe cauciucul din stânga şi a incercat să mă atace prin geamul întredeschis” a spus şoferul de la 953.

Paznicul de la Trident spune că e o invenţie toată povestea pentru că el este om serios şi nu ar face aşa ceva. “I-am zis să iasă afară că nu are voie şi atunci m-a înjurat urât, dar nu l-am ameninţat” susţine Alexandru Corduneanu. Taximetristul îl are însă ca martor pe clientul său, care confirmă cele întâmplate. “Am să depun mărturie numai pentru că nu e normal să se poarte aşa un portar” a spus bărbatul care nu a dorit să îşi dea numele.

La Trident au ajuns la scurt timp după apelul la 112, două maşini de la Ordine Publică. Poliţiştii au consemnat incidentul şi l-au invitat pe taximetrist la sediu ca să depună o plângere pentru continuarea cercetărilor. Vom reveni.

[kaltura-widget wid=”at7hi19vvs” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu