Un cioban din Roşia este cercetat pentru tentativă de omor asupra fiului său de 22 de ani. Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Scandalul a izbucnit între bărbatul din Roşia pe de o parte şi restul familiei, soţia împreună cu cei doi fii, unul de 16 şi unul de 22 de ani, de cealaltă parte. Toată familia a fost duminică în vizită la nişte rude din Nou, unde ciobanul şi-ar fi jignit soţia de faţă cu toată lumea. Ulterior conflictul a continuat când au ajuns în Roşia la stână şi capul familiei a continuat scandalul cu soţia. amenintând că le dă foc. Băiatul cel mare a pus mâna pe un levier ca să îl oprească dar nu a mai apucat pentru că a primit o lovitură de topor în cap de la tatăl său.

Tânărul a ajuns la Spitalul Judeţean unde, în urma investigaţiilor medicale, s-a constatat că a suferit o fractură temporo-parietală stângă. Potrivit datelor furnizate de Biroul de Presă al Spitalului Judeţean, în prezent, starea pacientului este stabilă, iar în cursul zilei de luni va fi transferat din Compartimentul Anestezie -Terepie Intensivă în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie.

Tatăl victimei va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

[kaltura-widget wid=”wf2t60z0u8″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. cata cultura d’le… a ajuns acasa si ce a facut. Ciobene, oier ai fost… oier cu dosar penal vei ajunge. Citesc si ma crucesc…. Oamenii astia chiar nu gandesc?!