VIDEO şi FOTO: Steliştii aroganţi cu presa sibiană. Gaz Metan – Steaua este live-text pe oradesibiu.ro

124

Steliştii au fost aroganţi şi au refuzat să dea autografe sau să vorbească cu presa. Antrenorul Lăcătuş s-a răţoit la jurnalişti pentru că au avut „tupeul” să îl fotografieze. Meciul Gaz Metan – Steaua de vineri, este în direct live-text pe www.oradesibiu.ro. Steaua este cazată la hotelul BinderBubi.

Steaua nu a mai fost aşteptată la Mediaş la fel cum s-a întâmplat atunci când liderul ligii 1, Dinamo a poposit în urbea de pe Târnavă. O gaşcă de 11 puşti au stat cuminţi mai bine de 3 ore să îşi vadă favoriţii, dar au plecat dezamăgiţi spre casă. Steliştii au coborât aroganţi şi tăcuţi din autocarul pe care tronează crucea comandată de şeful Gigi Becali, aflat acum în arest. Niciunul din jucători nu a făcut declaraţii de presă, iar strigătele copiilor care le solicitau autografe de după gardul hotelului BinderBubi, i-au lăsat impasibili pe fotbaliştii grupării din Ghencea. Nici antrenorul Marius Lăcătuş nu a fost mai amabil. „Fiara” a fost nervoasă şi s-a răstit la reporterul Oradesibiu.ro în timp ce acesta îi făcea fotografii, pentru că nu i-ar fi cerut acordul.. Vizibil îngrijorat, cu faţa obosită, Lăcătuş a fugit apoi din faţa presei, la fel cum au făcut-o şi jucătorii săi. Lucian Goian a fost singurul mai destins care a făcut glume pe seama lui „Lăcă” repetându-i în urechi o parte din întrebările jurnaliştilor. Singurul care a îngâimat 3 cuvinte, a fost Valeriu Argăseală, care a declarat că „Steaua va bate la Mediaş” în timp ce urca scările spre camera din hotelul unde Steaua a cerut protecţia unei firme de pază, pentru a nu fi deranjaţo fotbaliştii.

[nggallery id=118]

Cu bucătarul de acasă

Steliştii nu au dorit să guste din bunătăţile bucătărilei medieşene şi au anunţat conducerea hotelului că şi-au adus bucătarul propriu şi nu au nevoie de serviciile bucătăriei de la BinderBubi. De remarcat că din autocarul Stelei a lipsit vedeta Dayro Moreno, lăsat la Bucureşti de Marius Lăcătuş. Steliştii au joi un antrenament oficial pe Municipalul medieşean, de la ora 11.00.

[kaltura-widget wid=”59vlpx1weo” width=”500″ height=”432″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. me scrie

    Sigur dar absolut sigur gazu bate daca steaua il foloseste pe ,,lucian” goian in mecil de maine.

  2. matews medias scrie

    II BATEM, BATE GAZU FARA PROBLEME, STEAUA E GROGHII, 2-1 SAU 2-0 M,, FARA PROBLEME GAZU BATE , SI BAG LA PARIURI ., O SA VEDETI CA MEDIASU E FAVORIT, SI NU PIERDE CU STEAUA POATE SCOT MAXIM UN EGAL DAR NICI AIA NU CRED,, 2-1..:))) HAI GAZU

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.