Hilton Sibiu, amână deschiderea oficială pentru luna iunie.

0 182

Palace Resort devine Hilton în luna mai, dar inaugurea oficială a inviestiţiei de 30 de milioane de euro făcută de afaceristul Nicolae Minea.

Hotelul Hilton din Sibiu va începe activitatea sub noua titulatură pe parcursul lunii ce urmează. Dana Modrescu, PR Manbager la Spa Palace Resort, a explicat că amânarea oficială va fi făcută în luna iunie. „Nu este timp fizic să îndeplinim toate standardele chiar de acum. Sunt peste 2000 de astfel de standarde şi din cauza aceasta deschiderea oficială nu mai este în aprilie, ci doar în iunie. Funcţionarea conform normelor Hilton va fi însă din luna mai, iar până în iunie se va ajunge la parametrii impuşi de lanţul Hilton” a explicat Dana Modrescu. Hotelul Hilton va fi prima locaţie de cinci stele din Sibiu.

SPA de calitate

Complexul SPA de la viitorul Hilton, are pe lângă mai multe tipuri de saună şi de băi şi tratamente de relaxare, o piscină superbă şi o sală de fitness dotată la cele mai moderne standarde. Accesul la piscină şi la toate serviciile SPA se poate face fie pe bază de abonament, fie simplu, cu o intrare. Dacă o şedinţă la piscină costă 9,5, există şi varianta abonamentului lunar, cu 112 euro sau cel pe trei luni cu 20 de intrări pentru 135 de euro.  Pe lângă abonamentul simplu, se pot face şi abonamente combinate de Fitness şi Spa, Fitness şi Piscină, Spa şi Piscină, sau toate trei la un loc cu 199 de euro pe lună.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.