CSU Sibiu – Asesoft se joacă cu casa închisă. Sibiu – Ploieşti e live-text pe oradesibiu.ro

3 158
csu
Fanii lui CSU promit o atmosferă incendiară la meciul de duminică cu Ploieştiul.

Fanii lui CSU Sibiu au făcut coadă să îşi cumpere bilete pentru meciul de duminică după amiază. Peste 30 de suporteri i-au aşteptat pe universitari miercuri noapte la sala Transilvania.

Bileletele puse în vânzare de clubul CSU Sibiu pentru meciul doi din semifinala cu Asesoft Ploieşti, de duminică după amiază, s-au dovedit încă odată, a fi prea puţine pentru apetitul fanilor sibieni. Sediul clubului a fost căutat dis de dimineaţă, joi, de către suporterii care au cumpărat tichete cu 10 lei pentru sectorul VIP şi 7 lei în restul sălii. „Am avut clienţi toată ziua şi biletele s-au dat într-un ritm foarte rapid” a explicat un oficial al clubului sibian. Astfel după ce meciul trei dintre CSU şi Mobitelco Cluj s-a disputat cu casa închisă şi prima confruntare din semifinale dintre Sibiu şi Ploieşti se joacă tot la fel. De remarcat că miercuri noapte, după ce Sibiul a învins cu 78-76, la Ploieşti, baschetbaliştii lui CSU au fost aşteptaţi la Sala Transilvania de aproximativ 35 de suporteri din galerie, care i-au ovaţionat şi i-au aplaudat la scenă deschisă pe Scott&co.

Meciul de duminică poate fi urmărit în sistem live-text pe oradesibiu.ro. Site-ul nostru vă va ţine la curent cu tot ce se întâmplă la meci, precum şi detalii dinaintea partidei, dar şi cu declaraţii video de la final.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. Mhmasda scrie

    care parte din titlu: „CSU Sibiu – Asesoft se joacă cu casa închisă” nu ai inteles-o? CASA INCHISA = NU MAI SUNT BILETE DE VANZARE!!!

  2. ss scrie

    deci mai sunt bilete?

  3. Mhmasda scrie

    Peste 30 my ass :))

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.