VIDEO şi FOTO: Sute de sibieni au mărşăluit de 1 mai şi s-au îmbulzit la micii şi berea PSD-ului

0 107

Tradiţionalul Marş al Muncii organizat de social democraţi de fiecare 1 mai a avut în acest an cea mai mare audienţă printre sibieni.

Peste cinci sute de sibieni s-au încolonat în spatele fanfarei, a liderilor locali ai PSD şi a invitatului special, Ilie Sârbu, ministrul agriculturii. Coloana roşie cu steguleţe fulare şi baloane a pornit la ora stabilită, 10.45 în acordurile marşurilor fanfarei, de la sediul organizaţiei judeţene a PSD, de pe strada Brukenthal. Marşul a continuat prin Piaţa Mare şi mai departe până la capătul Bulevardului Nicolae Bălcescu.

[nggallery id=155]

Mici probleme organizatorice

De aici participanţii la marş au fost invitaţi în Dumbrava Sibiului la un mic şi-o bere. Organizatorii au vrut să împartă tichetele care dădeau posesorilor dreptul al doi mici si o bere în capătul centrului dar până s-au hotârât cum vor proceda, lumea a plecat spre staţia de autobuz de la Zidul cetăţii unde ştiau că trebuie să fie patru autobuze.

Staţia s-a umplut de lume dar autobuzele nu au venit. În cele din urmă a apărut un autobuz T1 şi lumea s-a bulucit în acesta ca să ajungă mai devreme în Dumbravă. A urmat înghesuiala şi lupta pentru tichete, iar când fiecare s-a văzut cu două tichete în mână atmosfera s-a destins, mai ales că micii deja sfârâiau pe grătare.[nggallery id=156]

[kaltura-widget wid=”3h0ke7es08″ width=”500″ height=”432″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.