EXCLUSIV! Sibiul îl dă în judecată pe ofiţerul de presă al Asesoftului

142

vulc-si-burta-luiClubul CSU va acţiona în justiţie pe reprezentantul ploieştenilor pentru că a terfelit imaginea plublică a echipei prin declraţiile făcute cum că Sibiul ar fi mituit un arbitru înainte de meciul de duminică.

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, a declarat luni pentru oradesibiu.ro, că după terminarea confruntărilor dintre gruparea sibiană şi Asesoft, clubul sibian va deschide acţiune în justiţie împotriva ofiţerului de presă al grupării din Ploieşti. Mărul discoridiei îl consitue faptul că acesta a dat o declaraţie oficială pentru numaibaschet.ro prin care a insinuat faptul că Horaţiu Floca şi arbitrul Marius Udrică s-ar fi întâlnit într-un local de lângă hotelul Continental, unde i-ar fi pus celui din urmă un plic alb pe masă. Mircea Vulc cere ca probele să fie făcute publice dacă există, iar dacă nu cel care a aruncat zvonurile prin presă să plătească. „Trebuia să vină cu probe dacă aveau aşa ceva. Sunt aberaţii. Ei nici nu au voie să deschidă gura despre arbitraj. O să îl dăm în judecată pe cel care a venit cu astfel de acuze nefondate pentru că nu permitem nimănui să terfelească în asemenea hal imaginea clubului nostru. Să aducă probele. Dacă nu are, atunci e grav” a spus Mircea Vulc. Citiţi acuzele aduse de ploieşteni pe numaibaschet.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Mhmasda scrie

    Hahahhaa, o sfeclit-o georgescu…trebuia sa i se infunde demult, de cand tot urla in statia de amplificare a salii olimpia din ploiesti…in timpul meciurilor…lucru interzis de regulamentul FRB, dar care nu se aplica apropiatilor clubului CSU ploiesti…hahahha, sper sa primeasca o amenda sanatoasa sa tina minte…

  2. claudiu scrie
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.