VIDEO şi FOTO: Găsită putrezită în casă pe strada Onceşti, după câteva luni de când a murit

164

Oasele unei femei în vârstă de 69 de ani au fost găsite luni după amiază într-un apartament de la la etajul 1 al unui bloc de pe strada Onceşti.


Pentru că nu au mai văzut-o de anul trecut pe vecina lor şi au fost din ce în ce mai îngroziţi de mirosul care venea dinspre locuinţa bătrânei  Bădilă Teodora, vecinii acesteia au pus mâna pe telefon şi au solicitat ajutorul pompierilor sibieni. Uşa era închisă pe dinăuntru şi pompierii au ales soluţia de a urca pe scară până la etajul 1 unde locuia bătrâna şi să spargă geamul. Mirosul care a ieşit din cameră, aproape că l-a ameţit pe pompierul care a spart geamul. Omul şi-a luat apoi inima în dinţi şi a intrat în casă şi a deschis uşa colegilor şi poliţiştilor care aşteptau la uşă. Femeia era aşezată în pat, semn că a murit în somn, iar stadiul avansat de putrefacţie denotă că este moartă de mai multe luni, medicii legişti urmând să determine exact data morţii lui Bădilă Teodora.

[nggallery id=165]

Fără rude în Sibiu

Vecinii spun că ultima dată au văzut-o anul trecut pe femeie şi că aceasta avea probleme psihice. „Nu deschidea la nimeni uşa. Ne gonea pe toţi când vroiam să vedem ce mai face şi nici mâncare un ieşea să îşi cumpere. Ştim doar că mai are un frate la Ploieşti şi în rest nu mai are pe nimieni. Nici copii, nici nimic” a povestit una din vecinele ce locuieşte la etajul doi al blocului de pe Onceşti, unde a fost găsit cadavrul femeii.

[kaltura-widget wid=”rst2l5gtvk” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.