Exclusiv. Mircea Cristescu: „M-aş bucura pentru Sibiu să ajungă în finală”

0 169

cristescu2Preşedintele executiv al lui Mobitelco este surprins de victoriile Sibiului în faţa Ploieştiului. Cristescu spune că ar fi bucuros pentru echipa lui Schomers, dacă se va califica în finală.

Supărat foc pentru că CSU Sibiu a eliminat echipa pe care o manageriază, preşedintele lui U Mobitelco Cluj Napoca a declarat pentru oradesibiu.ro că urmăreşte cu mare interes deznodământul semifinalei dintre CSU Sibiu şi Asesoft. Cristescu a mărturisit că nu a crezut că Sibiul va conduce cu 2-0 după primele meciuri. „Mi-ar fi plăcut să joace Sibiul cu Clujul în finală şi visez ca odată să se întâmple şi asta. Normal că am fost surprins că Sibiul a bătut în ambele meciuri. Hai să spunem că în primul meci dacă diferenţa ar fi fost mai mare nu ar fi fost o surpriză după cum în meciul doi Asesoft a jucat mai bine, dar Sibiul a avut şansă şi a câştigat” a spus Cristescu. Managerul clujenilor nu vede imposibilă o revenire a Ploieştiului care să câştige următoarele trei partide, dar ştie ce ar putea să fie în avantajul sibienilor lui Schomers. „Este posibil ca Asesoft să revină pentru că au o echipă puternică, dar Sibiul poate să câştige dus fiind de valul suporterilor şi amibiţie. Va fi clar un meci interesant miercuri seară şi mă voi uita şi eu la el” a mai opinat acesta.

S-ar bucura pentru CSU

Mircea Cristescu spune că i-a trecut oarecum supărarea pentru înfrângerile în faţa Sibiului şi crede că CSU ar merita o calificare în finala Campionatului Naţional de Baschet. „Oricare din cele patru echipe din semifinale au forţa să câştige campionatul. Normal că m-aş bucura pentru Sibiu să ajungă în finală şi asta mai ales pentru fanii acestei echipe care sunt extraordinari şi pe care îi respect foarte mult, chiar dacă acum vreo trei ani m-au înjurat. Sibiul are o galerie incredibilă” a mărturisit Cristescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.