CAZ REZOLVAT: Ioana Tomoioagă ucisă de un taximetrist doar pentru că nu i-a plăcut de ea

0 270

Ioanj Tomoioagă a fost înmormântată în satul ei natal, Hamba, unde mai locuieşte fratele, tatăl ei şi o mătuşă
Ioana Tomoioagă a fost înmormântată în satul ei natal, Hamba, unde mai locuieşte fratele, tatăl ei şi o mătuşă

Ioana Tomoioagă, sibianca în vârstă de numai 21 de ani, găsită ştrangulată într-o garsonieră din cartierul Militari din Bucureşti la mijlocul lunii aprilie,  se va poate odihni în  pace. Ucigaşul ei a fost prins.

Bărbatul de 42 de ani care a ucis-o le-a spus poliţiştilor şi motivul: ar fi fost prea urâtă pentru el ca să întreţină relaţii sexuale cu ea. Ioana Tomoioagă era de loc din satul Hamba, a crescut fără mamă şi a plecat la Bucureşti să-şi caute norocul după ce a fost câţiva ani într-un  centru de plasament.A ajuns însă să se prostituez şi a sfârşit tragic.

Criminalul, Georgel Pătruică, de 42 de ani, din satul ilfovean Roşu era taximetrist şi îşi abandonase familia.

Aceasta le-a povestit anchetatorilor că s-a enervat foarte rău când a intrat în locuinţă şi a văzut-o pe Ioana, pe care nu a găsit-o deloc atrăgătoare.

„Era sub demnitatea mea de taximetrist să fac sex cu o femeie atât de urâtă”, a declarat bărbatul. Pentru că  Ioana s-a pus în dreptul uşii, ca să nu plece, Georgel Pătruică a luat un cablu de la un calorifer şi a strâns-o de gât până a lăsat-o rece. A luat apoi trei telefoane din cele şase ale victimei, plus cheile de la garsonieră şi a dispărut fără urmă.

În colaborare cu SRI, poliţiştii bucureşteni de la Omoruri l-au depistat pe individ când a intrat în Capitală, într-o autoutilitară. Cu ajutorul scafandrilor, oamenii legii au recuperat şi telefoanele mobile ale victimei de pe fundul Lacului Herăstrău, acolo unde le aruncase o cunoştinţă de-a criminalului, de frica poliţiştilor, după ce auzise că este căutat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.