Ora de Sibiu îţi oferă şansa să câştigi săptămânal la alegere sau ambele DVD-uri PROVIDEO puse în concurs. Alege filmul pe care îl vrei şi trimite numele tău şi numărul de telefon pe adresa de e-mail redactia@oradesibiu.ro împreună cu titlul filmului şi vei afla dacă ai câştigat la tragerea la sorţi, luni, 1 iunie.


Câştigătorii ediţiei de săptămâna trecută:

Au câştigat câte un DVD cu filmul “Yes Man” – Alexandra Danes şi Melania Stoica

A câştigat DVD-ul “Bonnie și ClydeMihaela MunteanuFilmele care intră in concurs între 25-31 mai:


maverickMAVERICK

Regie: Richard Donner

Distribuţie: Mel Gibson, Jodie Foster

Gen: Acțiune/ Western/ Comedie

An de producţie: 1994

Maverick (Mel Gibson) este un imbatabil jucător de cărţi care urmează să participe la un concurs de poker al cărui mare premiu este de 1 milion de dolari. Adversarii săi plănuiesc asasinarea lui pentru a-l scoate din concurs însă, spre disperarea lor, Maverick reuşeşte în final să urce la bordul vasului unde urmează să aibă loc concursul. Maverick ajunge în finală şi, datorita norocului şi intuiţiei sale inegalabile, intră în posesia cărţii care îi întregeşte quinta roială şi, implicit, îi aduce marele premiu. Din păcate pentru el însă, banii au dispărut între timp, furaţi chiar de cel pus să îi păzească, iar proaspătul campion trebuie să plece pe urmele lui pentru a-i recupera. Pe urma milionului se află însa şi o misterioasă femeie, Annabelle (Jodie Foster), care îşi pune farmecele la bătaie pentru a-şi adjudeca o parte din bani.

defianceSFIDAREA

Regie: Edward Zwick

Actori: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell

Gen: Drama

Anul: 2008

Durata: 137 min

Site Oficial: www.defiancemovie.co.uk


Bazat pe o poveste adevarată, filmul „Sfidarea” este o poveste despre familie, onoare, răzbunare şi salvare. Acţiunea se desfăşoara în anul 1941, într-o perioadă în care evreii din estul Europei erau asasinati în masa. Reuşind să scape de o moarte sigură, trei fraţi se refugiază într-o pădure pe care o cunosc foarte bine încă din copilărie. Acolo încep o luptă apriga împotriva naziştilor.

Ultima oră

Comentariul meu