UPDATE FOTO: Un bărbat s-a aruncat în cap de la etajul III

0 141

Un sibian a încercat să se sinucidă pe strada Henri Coandă. Barbatul a sărit de la etajul trei al blocului în care locuia şi a supravieţuit, dar este foarte grav rănit la cap. SMURD-ul a ajuns la locul tragediei şi i-a acordat primul ajutor după care l-a transportat la spital.

Din spusele concubinei lui, Gheorghe Mihanciu a venit dimineaţă de la serviciu foarte supărat. Bărbatul este angajat la o firmă de pază şi fusese de noapte să asigure paza la Centura Sibiului. „A venit supărat. A zis că el nu se mai duce de noapte că nu ştiu ce s-a furat şi au dat vina pe el. Nu m-am gandit ca face asa ceva. S-a apropiat de pervaz şi a sărit” spunea femeia speriată.

Vecinii au auzit o bufnitură puternică puţin după ora 9. Bărbatul s-a aruncat în cap, dar a avut noroc că i-a fost amortizată căderea de sârmele pentru rufe de la etajele 1 şi 2, pe care le-a şi rupt, şi a aterizat pe copertina de deasupra intrării.  Echipajul SMURD sosit imediat la faţa locului i-a acordat primul ajutor apoi cu grijă, sibianul a fost coborât cu nişte sfori de pe copertină. Toată operaţiunea de salvare a durat mai mult de o jumătate de oră, timp în care victima era în stare de conştienţă şi se plângea de dureri de cap. Vom reveni.

[nggallery id=206]

[kaltura-widget wid=”mh1x97oztk” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /][kaltura-widget wid=”zcac5hpv1s” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...