Veste proastă. CSU nu va primi bani mai mulţi de la Primărie

2 114
csu
CSU Sibiu nu a convins Primăria să îi acorde bani mai mulţi din toamnă.

Primarul Klaus Johannis a anunţat joi că CSU Sibiu va primii bani mai puţini de la buget decât anul trecut.

Dorinţa preşedintelui secţiei de baschet a lui CSU Sibiu, Cristi Bicher, ca echipa universitară să primească din partea administraţiei locale bani mai mulţi de la bugetul Sibiului pentru a face o super echipă din toamnă are şanse mici să se mai împlinească. Promisunea lui Bicher că va schimba denumirea lui CSU dacă primăria va da bani mai mulţi a fost primită cu răceală de primarul Klaus Johannis. „Este o dorinţă frumoasă din partea domnului Bicher. Eu însă nu aş fi aşa de optimist. S-ar putea să scadă contribuţia primăriei pentru echipa de baschet, comparativ cu cea din 2008. Asta nu înseamnă că nu vom mai da bani. Sigur că vom da” a explicat primarul Sibiului. Johannis spune că nu vrea ca primăria să devină finanţator unic al echipei de baschet sau al altei echipe din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. doar_eu scrie

    E criza!!!! Sunt si alte prioritati in afara de echipa de baschet. Ar trebui cautati sponsori, nu asteptat ca primaria sa vina cu banul gros…

  2. ion scrie

    Cum putea Bicher sa „promita”ca va schimba numele echipei?Ce e clubul lui?Se pare ca nici primarul si nici cei de la club nu stiu numic despre „intentia”lui! Sau isi face iar incalzirea pentru a reintra in politica si vrea sa mai auda lumea de el?! Hahahaha……Va mai fi presedinte (acum PDL) cand il va mai bate Ariton odata hahahaha…..

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.