Anna Lesko n-a prea prestat în campania de europarlamentare

0 123

Anna Lesko nu şi-a mai umplut geanta cu bani ca în alte campanii electorale, ea câştigând „doar” 5.400 de euro. Ocupată mai degrabă cu Elan Schwartzenberg, Anna Lesko nu a reuşit să prindă în campanie decât vreo trei concerte.

anna-lesko44309033Cu un onorariu de 1.800 de euro pe concert, mai mic decât în 2008,  solista rusoaică a câştigat cu mult sub pretenţiile ei dar şi în comparaţie cu colegii de breaslă. Suma de 5.400 de euro luată pentru câteva ore de playback i-a ajuns în campanie doar pentru menţinerea nivelului ridicat de trai.

Nu la fel de slab le-a mers altor artişti de pe scena autohtonă, în plină criză fetele de la Bambi, Smiley şi Anda Adam, fără să mai vorbim de Direcţia 5 şi Voltaj – care deţin recordul acestei campanii –  au reuşit să-şi umple buzunarele bine de tot în urma concertelor susţinute în campania electorală pentru europarlamentare, încheiată vineri. Direcţia 5 a strâns în urma cântărilor plătite de politicieni 60.000 de euro, Voltaj 56.000 de euro, Smiley 32.000 de euro, Anda Adam 25.000 de euro şi Bambi 13.000 de euro. Citiţi în Click! câte oferte au primit soliştii şi câte drumuri au fost nevoiţi să bată pentru a-şi rotunji conturile cu aceste sume.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.