Primarul Johannis anunţă că vor fi mai multe locuri de parcare în zona centrală

0 93
mitropoliei
Sibienii vor avea mai multe locuri de parcare la dispoziţie pe strada Mitropoliei

Municipalitatea sibiană prin intermediul serviciilor specializate va realiza o serie de modificări de sensuri pentru câteva străzi pentru a crea mai multe parcări în zona centrală a oraşului, dar şi pentru fluidizarea traficului.

Primarul Klaus Johannis a anunţat joi în cadrul conferinţei de presă săptămânale că pe strada Mitropoliei, pe tronsonul dintre strada Andrei Şaguna şi I. Lupaş vor fi marcate locuri suplimentare de parcare în dreptul parcului, iar cele din faţa Colegiului Octavian Goga vor fi trasate oblic, pentru a crea mai multe locuri de parcare şi pentru a uşura accesul şoferilor. Pe strada Ştefan cel Mare se vor trasa locuri de parcare pe părţile laterale ale străzii, din dreptul sediului Poliţiei până la strada Măguram, adică pe întreaga lungime a străzii. „Pe strada Vasile Cârlova vor fi realizate marcaje suplimentare. Astfel, întreaga parcare din zona ştrandului şi a stadionului va fi marcată, împreună cu alveolele din faţa blocurilor. În total vor fi trasate aproximativ 150 de locuri de parcare” a explicat Klaus Johannis. Şi pe strada Lomonosov vor fi create aproximativ 26 de locuri de parcare. Pe partea dreaptă a străzii vor fi continuate parcările trasate oblic de pe strada Şoala de Înot, iar pe partea stângă vor fi create parcări laterale.

Reconfigurare de parcări pe Banatului şi la târgul Obor

Pe străzile Banatului şi Crişanei vor fi trasate locuri de parcare pe ambele sensuri ale străzilor, aşa cum sunt şi în prezent, pentru o mai bună orientare a şoferilor. Aici vor fi marcate în jur de 57 de spaţii pe strada Banatului şi 67 de locuri pe strada Crişanei. În parcarea de la Piaţa Obor vor fi reconfigurate locurile de parcare şi vor fi create parcări oblice pe ambele sensuri. Prin această reconfigurare numărul locurilor de parcare va creşte la 74 şi se va putea astfel evita situaţia dublării maşinilor parcate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.