VIDEO – Topul Mârlanilor: Criză de nervi şi stradă blocată din cauza unui nesimţit

2 149

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Autorii fotografiilor sau filmuleţelor vor primi automat de la Ora de Sibiu un  premiu de consolare, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.


Topul Mârlanilor:  Criză de nervi şi stradă blocată din cauza unui nesimţit[nggallery id=250]

Faptul că pe strada Mitropoliei intrările în curţi sunt singurele locuri de parcare „libere” la orele de vârf este deja cunoscut de toată lumea. Locatarii din zonă ajung însă la disperare din cauza celor care le blochează intrarea sau ieşirea. Din cauza minusculei maşinuţe care a blocat o poartă, tot traficul a fost oprit vineri, pe strada Mitropoliei, câteva minute bune. Şoferiţa loganului roşu, care ar fi vrut să intre în curte, a făcut o criză de nervi când a văzut că iar are intrarea blocată, aşa ca nu s-a clintit din maşină vrând să aştepte până ce nesimţitul şofer al Smart-ului va pleca.

În cele din urmă, a fost determinată de ceilalţi şoferi pe care i-a blocat ea, să tragă pe trotuar şi să aştepte deblocarea porţii. Urmăriţi scandalul în filmuleţul de mai jos.[kaltura-widget wid=”fxfe6g2n5w” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ align=”left” /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Bla bla bla scrie

    ce pana mea bagati juma de ora de filmare pana incepe „evenimentul” in sine? ii asa greu sa taiati ce-i in plus?

  2. yoyo scrie

    ce dz ala cu smartu ii prost???si femeia aia…yo ii spargeam cauciucurile si geamurile…sa vedem ce mai zice…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.