Vipera palestiniană stă toată vara la Sibiu

0 110

Muzeul de Ştiinţe Naturale a prins viaţă datorită unei expoziţii de reptile vii, în care pot fi admirate 35 de specii de târâtoare. Dintre exponate, vipera palestiniană  va intra în Cartea Recordurilor.


Cu o lungime de 1,92 metri, vipera a depăşit toate previziunule specialiştilor care susţineau că un astfel de exemplar nu poate depăşi 1,20 metri în captivitate. Reprezentanţii Guiness Book urmează să ajungă la Sibiu în aproximativ două săptămâni pentru a omologa recordul. “Am îngrijit-o foarte bine, i-am dat mâncare şi apă proapătă. Mânăncă în fiecare sâmbătă gâturi şi aripioare de pui congelate, dar mai primeşte şi şoareci albi de laborator, ca să nu îşi piardă instinctele”, ne-a spus Adrian Voicu, organizatorul expoziţiei.
Expoziţia de reptile vii va putea fi vizitată la Sibiu până în 1 septembrie,  de marţea până duminica, între orele 10.00 şi 18.00. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 5 lei, pentru copii de 4 lei, iar pentru grupurile de peste 10 persoane de 3 lei.[nggallery id=264]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...