MESERIE PERICULOASĂ: O şoferiţă de la 963 a fost tâlhărită de doi gureni

217

taxiDoi tineri din Gura Râului au ajuns în arestul Poliţiei pentru 29 de zile la două săptămâni după ce au tâlhărit noapte o femeie, şofer pe taxi la 963. Sibianca a renunţat de atunci la tura de noapte.

Victima, care preferă să nu îşi decline identitatea, spune că a trecut peste una dintre cele mai grele încercări ale vieţii. Sibianca are 46 de ani şi practică taximetria de aproape un an, după ce a fost administrator la un liceu şi a muncit o perioadă în Spania, fiind nevoită să revină din cauza unei probleme de familie. Nu s-a gândit niciodată că i s-ar putea întâmpla, ce a păţit în noaptea de 5 spre 6 iunie.

Era de serviciu şi mai avea câteva ore până dimineaţă, când în staţia de la Transagape de pe strada Semaforului s-au urcat în maşina ei trei tineri. Doi dintre ei vroiau să meargă la Gura Râului, iar unul doar până pe strada 9 mai. Femeia bucuroasă de comandă a pornit la drum şi nici nu s-a uitat atent pe cine are în dreapta. În jurul orei 5 dimineaţa, când dădea să se lumineze de ziuă, a ajuns la destinaţie. Nu a apucat însă să se întoarcă spre tânărul din dreapta, după ce a oprit motorul, că s-a trezit cu un pumn în urechea dreaptă. „Nu mi-am dat seama ce se întâmplă. M-au lovit unul dintr-o parte, celălalt din spate cu pumnii. Urechea şi ochiul mi s-au tras acum, că sunt două săptămâni de atunci, dar braţul drept mă mai doare.

M-au bătut şi mi-au luat banii, vreo 250 de lei şi telefonul mobil, apoi au fugit. Am dat prin staţie şi a venit un coleg şi Poliţia. Acum, sâmbătă (nr. 20 iunie) m-au sunat noaptea pe la 11 că i-au prins şi să mă duc la reconstituire. I-am întrebat de ce a fost nevoie să mă lovească, când puteau să ceară banii şi să se ducă. Sunt mai tineri decât copii mei” a povestit femeia.

De la nefericitul incident, sibianca nu mai lucrează noaptea şi spune că are o strângere de inimă de cîte ori i se urcă un bărbat în maşină.

Tâlharii, L. Nicolae Tiberiu, în vârstă de 20 ani şi M. Nicolae Florin, în vârstă de 23 ani au primit mandate de arestare de la instanţa Judecătoriei Sălişte, pe raza căreia s-a petrecut fapta lor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)