Marina Dina, blonda lui Morar, încă se gândeşte la Piţurcă

252

marina3Piţi-asistenta lui Mihai Morar la emisiunea  „Rai, da’ buni” de la Antena 2 a avut o relaţie pasageră cu Alex Piţurcă şi acum a rupt prietenia cu Alexandra, pe motiv că aceasta stă prin preajma ex-ului ei.

Cancan scrie că Marina nu a părut foarte suparată când s-a desparţit de Alex Piţurcă, permiţându-şi chiar să spună în direct că relaţia lor nu a durat pentru că el nu a vrut-o. Apropiaţi ai celor doi susţin că între Marina Dina şi fiul fostului selecţioner al României nu a fost vorba niciodată de o relaţie în adevaratul sens al cuvantului, ci mai mult o legatură bazată pe sex. Chiar dacă Marina şi-a asumat statutul, ea a fost teribil de afectată atunci când în ecuaţie a intrat cea mai buna prietena a ei. Asistenta lui Morar a aflat ca fostul ei iubit ar fi petrecut o noapte cu Alexandra, o blonda cu care Marina este prietenă de când au apărut amândouă la emisiunea „Te pui cu blondele?”.

Ca să nu ramână mai prejos, dupa ce primise deja o puternică lovitură în amorul propriu, Marina s-a cuplat repede cu un alt fotbalist, Cristi Pulhac de la Dinamo, aflat şi el pe liber dupa desparţirea de modelul Alexandra Enăchescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi