UPDATE VIDEO şi FOTO: Gara Sibiu blocată de patru impiegaţi de mişcare

1 142

Patru impiegaţi de mişcare au blocat în Gara Sibiu câteva sute de călători în urma unei greve spontane pe motiv că nu le-au intrat pe card avansul din salariu pe 29 iunie.

[nggallery id=275]

Trenurile care trebuiau să plece din Sibiu după ora 15, au rămas în Gară în timp ce cele care trebuiau să sosească s-au oprit în alte staţii. Potrivit liderului local al sindicatului din infrastructură, Ovidiu Dâmbean, oamenii au întrerupt lucrul spontan pentru că salariile le-au întârziat cu două zile şi nu este pentru prima oară. Zeci de navetişti cu abonamente la CFR au renunţat să mai aştepte reluarea circulaţiei şi au plecat la ocazie sau mai mulţi cu câte un taxi în timp ce alţi călători au cerut restituirea banilor de bilete şi şi-au amînat călătoria.

Afectaţi de greva spontană au fost şi călătorii acceleratului de Timişoara, care a fost nevoit să oprească şi să aştepte în Şelimbăr. Printre cei care aştepta la Sibiu pe peronul Gării sosirea acceleratului ca să plece acasă la Timişoara, era şi deputatul FDGR Ovidiu Ganţ.

Circulaţia a fost reluată în jurul orei 17. Constantin Axinia, subsecretar de stat din Ministerul Transporturilor, a declarat pentru realitatea TV, că oprirea trenurilor este un atentat la siguranţa circulaţiei iar cei care opresc trenurile vor rămâne fără locuri de muncă. Acesta a precizat că această greva va avea urmări grave pentru viitorul căii ferate.

Tu ce părere ai despre acest protest? Comentează pe Ora de Sibiu!


[kaltura-widget wid=”gsa7upa0y4″ width=”500″ height=”440″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ align=”left” /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. vlad scrie

    care trenuri mai oameni bui?:)),noi nu mai avem de mult trenuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.